sreda, 28. julij 2010

28.7.2010 /

Danes stave :) Na prvem listku bo nogomet na drugem pa tenis, listka bosta malo bol tvegana :)

1. Listek (nogomet)

Aktobe-Hapoel Tel Aviv ( Tel Aviv je v res super formi. Z nekaj sreče bi lahko že v gosteh razrešili dvome o napredovanju. Kvota je sicer velika, pa vseeno. TIP 2 )
Ajax-PAOK ( Ajax je zame preprosto kvalitetnejša ekipa. TIP 1 )
Partizan-HJK Helsinki ( Partizan je v zadnjem kolu z lahkoto izločil Pyunik, med tem ko je imel HJK težave z dokaj povrečno ekipo Ekranasa. TIP 1 )
Internacional-Sao Paulo ( Internacional je v zadnji zelo težki tekmi premagal Flamengo, Sao Paulo pa je v zadnjih 3 tekmah dobil samo točko. Tekma bo zagotovo težka, ampak napovedujem zmago Internacionala. TIP 1 )
KooTeePe-Mikkeli MP ( Oba kluba sta zelo padla v formi. Mikkeli je padel čisto na dno lestvice, KooTeePee, pa pod sredino, pa čeprav je bil že skoraj čisto na vrhu. Za KooTeePee, je to sijajna priložnost za dvig forme, v nasprotnem se bodo še bolj približali celo proti coni izpada. TIP 1 )

Skupna Kvota: 10,03





2. listek (tenis)

Gimeno Traver D.-Beck A. ( Gimeno je v dosti boljši formi. V medsebojnih dvobojih je 1:0 v korist Gimena. TIP 1 )
Lopez F.-Sela D. ( Sela je v zadnjem času v nepreveč zavidljivi formi. Na lestvici je izgubil okoli 40 mest, medtem ko Lopez počasi napreduje, in je že na 24 mestu. Ampak kot vemo, položaj na lestvici ni važen. Pa vseeno, mislim da bo danes zmagal Lopez. TIP 1 )
Peer S.-Kirilenko M. ( Peer-ova je bila pred 8 meseci še povprečna igralka na 70 mestu lestvice. Sedaj je z odlično formo z kar 71% zmag (nasploh) prišla do odličnega 16 mesta. V prvem krogu tega turnirja je Peer izločila nepredvidljivo Hantuchovo, Kirilenkova pa je imela malce lažje delo z kvalifikantko Lucicevo. TIP 1 )
Cuevas P.-Ferrero J.C. ( Ferrero je po mojem mnenju preprosto boljši :) TIP 2 )


Skupna Kvota: 4,85



Lep pozdrav in lepo komentirajte :)

2 komentarja:

  1. nemorem verjet kak lahko ajax doma špila 1:1, zadni par mi manka ajax bi dobo 150€ pa 0 na konci. Mislim da bo internacional danes zmago ker so zadno prvenstveno tekmo igrali z B postavo in tako spočili nosilce igre za sao paolo, drugi par pa jutri maribor, ki bi moral zmagat(tak da all in na mb) pa še košarka slovenija vs avstralija na slovenijo, kvota 4,94 toti trije pari(dal bom 30€not, dobitek 148),če pa slučajno kdo za*ere pa jutri na eni stavnici ki bo mela single res all in na mb,


    vsi škoti roke gor, j*bo vas maribor=)

    OdgovoriIzbriši
  2. Točno tak :)

    Če se bojo pa toti Škotski ovčarji na zadnje tačke postavli, mamo pa en stari komad za njih :

    Vsi škoti roke gor, j*ebo vas Maribor.

    OdgovoriIzbriši