četrtek, 29. julij 2010

29.7.2010

Danes kvalifikacije za Ligo Europa :)

Maribor-Hibernian TIP 1
Crvena zvezda-Slovan Bratislava TIP 1
Sibir Novosibirsk-Apollon TIP 1
AZ Alkmaar-Goteborg TIP 1


Skupna Kvota: 6, 23

Može it :)





Pa še dva super nasveta za danes :

-Maribor-Hibernian TIP 1 1,90
-MyPa-Temišvar TIP 0 3,00


Lep pozdrav, pa lepo komentirajte :)

4 komentarji:

  1. danes pa ti rečem da bo nekaj šlo skoz=), maribor, crvena zvezda, AZ, bi moglo it skoz malo me je strah za myPa samo bi tudi znala bit nula, domači se borijo za obstanek zato jim je morda prvenstvo na 1.mestu, ampak tudi temišvar ni neka ekipa ki se je nebi dalo premagat tak da se strinjam glede 0.Osebno bom stavil tudi na Phau-Starace na Phaua ki je prvi krog gladko zmagal in je v bolši formi tak da mislim da bo to šlo skoz, Starace igra danes tudi dvojice in že v prvem krogu je zmagal s težavo, kvota na Phaua je 2,8. Moje mnenje je da danes zmagajo tottenham,MB,in pa Crvena zvezda to bom jaz stavil spet za 30€,dobitek:144€(jao kak sem zgrešo slovenijo danes), drugi listek pa MB,Phau,U19 finale Španija-Francija na Španijo,čeprav je Francija domačin prvenstva je Španija trenutno vse tekme bolje odigrala,francozi pa so komaj premagali hrvate,težko bo ker je francija domačin,španija pa ima bolšo igro in to bi morali kronati z zmago,ta listek je malo bolj tvegan, skupna kvota11,7 vložek 10, upamo da kaj pade=),čene druga naj vsaj MB zmaga

    LP

    OdgovoriIzbriši
  2. MyPa-Temišvar je samo tip :)

    Zadnja dva sta. Recimo če hočeš stavit bolj ziher ti najbolj predlagam Maribor, če hočeš bolj reskirano pa MyPa :) ( To bo ponovem super stava, v naslednji objavi bo tudi prišla nekakšna legenda )

    Sicer pa sam sem stavil tisti listek zgoraj ( 4 stave, kvota 6,23 (Jaz sem sicer včeraj vplačal in imam 6,56)


    Sicer pa hvala za comment :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zdravo.

    Moj današnji izbor:

    Tottenham-Villarreal 1
    (Po turneji v ZDA se Tottenham vrača v Anglijo. Počasi se jim bliža domače prvenstvo in zato bi morali biti bližje TOP formi kot Villareal. Za sabo imajo tudi već prijatelskih tekem od nasprotnika, zato predvidevam, da so tudi bolje uigrani. Dodaten plus je tudi dobra forma Keana na turniju v ZDA, kjer je Tottenham igral prejšnji teden.)

    Maribor-Hibernian 1
    (Po predstavi prejšni teden proti Madžarom pričakujem še eno kvalitetno predstavo Maribora. Upam, da ne razočarajo. Malo pa je tudi navijaškega pridiha v tem paru.)

    Crvena zvezda-Slovan Bratislava prvi polčas 1
    (Kar nekaj poškodovanih igralcev pri gostujočem moštvu. Ne vem zakaj naša stavnica ne ponuja možnosti stave na handicap. Iz tega razloga stava, da zvezdaši dobijo prvi polčas.)

    Syrianska-Osters IF 1
    (Pri gostih kar nekaj manjkajočih igralcev zaradi poškodb in kartonov. Tekma se igra na umetni travi, kar je prednost za domačine. V prid domačinov govori tudi domača forma)

    Kvota: 9,87
    Vplačilo: 30€
    Dobitek: 296,10€

    OdgovoriIzbriši
  4. Zadnja tekma je bila preklicana. Razlog pa močna nevihta. Upam v uspeh ostalih treh parov.

    OdgovoriIzbriši